Aanlooproutes
 
Het Boelekeerlspad is een wandelroute van circa 6 km. Om de route beter toegankelijk te maken en tevens interessant voor de meer ervaren wandelaar, worden door Stichting De Boelekeerl aanlooproutes ontwikkeld. Deze routes zijn, in tegenstelling tot het Boelekeerlspad, niet gemarkeerd. Routebeschrijvingen zijn echter wel beschikbaar en op deze pagina te downloaden.

Van Slangenburg tot Boelekeerlspad
aanlooproute vanaf de Slangenburg
 
Deze route, het Van Slangenburg tot Boelekeerlspad, vormt de verbinding van het Boelekeerlspad met de Slangenburg (Doetinchem). De totale afstand, inclusief het Boelekeerlspad, is circa 17 km. De route start bij de toegangsbrug van kasteel Slangenburg.
U kunt hier de routebeschrijving en een routekaartje bekijken en/of downloaden:

Aanlooproute Slangenburg (Word document 58 kB)
Routekaartje (gif 123 kB)

Van Zelhem tot Boelekeerlspad
aanlooproute vanaf Zelhem
 
Deze route, het Van Zelhem tot Boelekeerlspad, vormt de verbinding van het Boelekeerlspad met Zelhem. De totale afstand, inclusief het Boelekeerlspad, is circa 17 km. De route start bij het TOP op het Stationsplein in Zelhem.
U kunt hier de routebeschrijving en een routekaartje bekijken en/of downloaden:

Aanlooproute Zelhem (Word document 53 kB)
Routekaartje (gif 140 kB)

Van Halle tot Boelekeerlspad
aanlooproute vanaf Halle
 
Deze route, het Van Halle tot Boelekeerlspad, vormt de verbinding van het Boelekeerlspad met Halle. De totale afstand, inclusief het Boelekeerlspad, is circa 15 km. De route start op het kruispunt Dorpsstraat / Kerkstraat bij de Grote Kerk in Halle.
U kunt hier de routebeschrijving en een routekaartje bekijken en/of downloaden:

Aanlooproute Halle (Word document 52 kB)
Routekaartje (gif 134 kB)

KIES